Pim van Arnhem

The official autohor site
Pim van Arnhem

- THE OFFICIAL AUTHOR SITE -

Aanbevelingen


Niet weer een boek voor leiders met aanbevelingen en goede raad die moeten leiden tot gezond leiderschap. Het is een doe-boek, dat je als groep leest en waarvan de inhoud zijn waarde bewijst in de gezamenlijke verwerking van inhoud en opdrachten. Hoofdstuk na hoofdstuk uitdagend; een oproep tot zelfreflectie!
Op speelse wijze worden geestelijke principes inzichtelijk gemaakt. Wie herkent zich niet in de karakters met hun onderscheiden vragen en moeiten die aan de orde komen? Daarvoor hoef je trouwens niet eens leider te zijn of te willen worden. Van harte aanbevolen om gezamenlijk door te werken. Positieve uitwerking verzekerd.

- Bert Piet, voorganger Berea Amsterdam

Pim heeft onze gemeente geholpen om vanuit het aXion-model op een andere manier te kijken naar de ontwikkeling van discpelen en leiders. Ik heb heel wat leiderstrainingen gehad maar dit is echt anders omdat het niet gericht is op het vermeerderen van kennis, maar op al doende leren. En dat maakt deze leermethode zo bijzonder. Het enthousiasme en de creativiteit van zijn trainingstijl is herkenbaar in de stijl van het boek. Pim is erin geslaagd om het model op een knappe manier te vertalen naar een goed leesbaar en bij vlagen zeer geestig boek. Het heeft me van begin tot eind geboeid. Complimenten!

- Gerard van Amerongen, voorganger Evangelische Gemeenschap Leusden

Pim, die ons leidersteam coacht, laat in de praktijk zien dat het aXion-model werkt en erg goed toepasbaar is in de gemeente. Het boek is herkenbaar, pakkend, beeldend en grappig. De hoofdstukken zijn beknopt, waardoor het direct bruikbaar is als gespreksstof in kleine groepen. Een boek waarmee wij direct aan de slag gaan!

- Frans Blok, voorganger Pinkstergemeente Alkmaar

Iedereen is uniek. Het is doorom belangrijk dat leiders een ontwikkelingstraject-op-maat krijgen in de kerkelijke gemeente en in de maatschappij. Dit boek is een uitstekend en praktisch hulpmiddel voor leiderschapsontwikkeling. Een uitdaging voor iedere leider. Het helpt hen excelleren in gezin, kerk en beroep.

- Stan Uyland, directeur GidsNetwerk